Olasz kezdő és újrakezdő tanfolyamok indulnak Veresegyházon

Intenzív, kis létszámú nyelvtanfolyamok és egyénre szabott magánórák Veresegyházon a Centro Italiano olasz nyelviskolában!

Üzleti olaszra van szükséged? Szeretnél hatékonyan, mégis könnyedén olaszul tanulni?

Ha szeretnéd kiaknázni az olasz üzleti kapcsolatokban rejlő lehetőségeket, Veresegyházon a Centro Italiano nyelviskolában most elsajátíthatod az olasz üzleti nyelvet. Felkészült, multinacionális háttérrel rendelkező magántanáraink állnak rendelkezésedre, hogy elkápráztathasd olasz nyelvtudásoddal üzleti partnereidet, ügyfeleidet. 

Utazásnál szeretnél olaszul rendelni az étteremben, vagy a rendőrt szeretnéd meggyőzni az igazadról?

Válaszd intenzív, utazás témájú két hetes nyelvi és kulturális felkészítőnket! Mindig ugyanazt Margherita pizzát rendeled az étteremben, mert félsz, hogy kihoznak valami "tengeri herkentyűt"? Olasz intenzív "utazós" tanfolyamunk után már magabiztosan fogsz rendelni az olasz étteremben! A közlekedés sajátosságaira is felhívjuk figyelmedet, ne kelljen a rendőrrel vitatkozni a nyaralás alatt. Ezen a tanfolyamon az utazással, étkezéssel kapcsolatos eltérő kulturális szokásokkal is tisztába kerülünk, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések a bel paeseben. 

Hatékony, kis létszámú nyelvtanfolyamot keresel? Jó helyen jársz.

Hiszünk a kis létszámú (max. 5 fő) nyelvoktatás hatékonyságában. Számunkra fontos, hogy nyelvileg és kulturálisan is a mai olaszt adjuk át használható formában (ennek érdekében folyamatosan egyetemi kurzusokon képezzük magunkat és olasz partereinkkel is mindennapi kapcsolatban vagyunk), beszédközpontú óráinkon, ezért a maximum létszám 5 fő. A nagyobb létszámú tanfolyamok vagy gimnáziumi órák általában a beszéd terén nem tudják biztosítani a kellő mennyiségű gyakorlást. 

Egyéni nyelvoktatást szeretnél?

Az egyéni oktatás talán az egyik leghatékonyabb oktatási forma, hiszen az egyéni igényeknek így tudunk a leginkább megfelelni. A tanár figyelme százszázalékosan a diákra összpontosul, így az óra mentét és az egyes feladatok tartalmát is testreszabjuk. A veresegyházi személyes órák mellett egyénileg skype órát is tartunk.

Jelentkezz a +36 70 509 9170-es telefonszámon, vagy az edit@centroitaliano.hu e-mail címen, skype-on.

Órarend:

Hétfő

Kezdő: 8:15-9:15

Magánórák

Haladó: 17:15-18:15

Kedd

Kezdő:  08:00-09:00, Magánórák, Kezdő: 17:00-18:00

Szerda: Magánórák, 12:00-13:00 Caffè italiano

Csütörtök

Magánórák, Kezdő: 17:00-18:00

Péntek

Magánórák

Óradíjak:

  • 2 fő esetén: 3500,- Ft  / 60 perc / fő
  • 3 fő esetén: 3000,- Ft /  60 perc / fő
  • 3 fő felett: 3000,- Ft / 60 perc / fő 

Egyéni óra személyesen vagy skype-on: középfokig: 5000,- Ft / 60 perc, középfok feletti szinten / olasz üzleti nyelv: 5500,- Ft / 60 perc

magyar nyelvoktatás olaszul: 6500,- Ft / 60 perc 

Caffè italianora előző nap 12:00 óráig tudsz bejelentkezni, az órák egymástól függetlenek, így bárki jöhet! Minden héten más témáról csevegünk, figyeld a Facebook oldalunkat.

Olasz Nyelv Veresegyház

Bővebben

Oldalak

Kép: 2020-08/img-9555-roma.jpg

Utazz velünk Olaszországba!

Városlátogatás idegenvezetéssel, napi két olaszóra, változatos programok és tenger. A szállást és a nyelvtanulás helyszínét partnereink biztosítják kedvezményesen, utazás egyénileg. A következő csopo…

Bővebben
Kép: 2020-08/venzia-30x40-honlapra.jpg

Aktuális

Itt tekintheted meg aktuális programajánlatainkat, oktatási akcióinkat Intenzív "utazós" tanfolyam  Utazásnál szeretnél olaszul rendelni az étteremben, vagy a rendőrt szeretnéd meggyőzni az …

Bővebben
Kép: 2020-08/fiat500.jpg

Miért tanulj olaszul?

Van, akinek a diplomájához, doktorijához kell az angol mellett még egy nyelvvizsga, de a legtöbben szépsége miatt választják ezt a dallamos nyelvet.  Olaszország 60 millió fős népességével, …

Bővebben

Legutolsó bejegyzések

Az RTLklub a veresegyházi Centro Italiano Olasz Nyelviskolában járt!

Az RTLklub a veresegyházi Centro Italiano Olasz Nyelviskolában járt!

Nem titok, hogy az olvasást tartom a nyelvfejlesztés, szókincsbővítés leghatékonyabb eszközének. Nem véletlen, hogy a kisgyerekeknél akkora különbség van a mesét hallgató, olvasó gyerekek szókincse és a mesét nem, vagy csak kevesebbet hallgató gyerekek szókincse között. Olyan szavak is elraktározódnak így - és kellő időpontban kis szerencsével előhívhatóak - amelyekre nem is gondolnánk. A bölcsészkaron, amikor egy szemeszteren akár 2-3000 oldalt is el kell olvasnia az embernek, észrevétlenül tanuljuk meg a nyelvet, a sajátos szerkezeteket, a történeti múltidőt, kialakul az adott nyelven való gondolkodás.

Bővebben

Írta Olasz Nyelviskola Veresegyház péntek október 30, 2020 napon

Impari l'ungherese!

Buongiorno,

impari la lingua ungherese con noi! Lezioni condotte da insegnante madrelingua, laureata in lingua, letteratura e cultura italiana all'Università Cattolica Pázmány Péter.

Di me:

Mi chiamo Edit Lovas, sono madrelingua ungherese laureata in economia ed in lettere in italiano. Sono anche certificata guida turistica in italiano e faccio l'interprete e traduttrice dal 1998. Ho lavorato presso diverse aziende ed alberghi multinazionali per 15+ anni, così posso essere alla Sua disponibilità anche in ungherese d'affare.

Ci contatti al telefono: +36 70 509 9170

via e-mail: edit@centroitaliano.hu

oppure via skype: edit@centroitaliano.hu

Siamo a Veresegyház, a 22 km da Budapest, vicino anche all'aeroporto Liszt Ferenc (35 km)

Se venisse da noi personalmente Le offreremo un buon caffè italiano, oppure possiamo contattarci via Skype o Messenger dal nostro ufficio moderno, ben attrezzato.

Lezioni da  6500,- HUF / 60 min

Bővebben

Írta Olasz Nyelviskola Veresegyház vasárnap augusztus 16, 2020 napon

Kép: 2020-08/impara-l-ungherese.jpg

Kapcsolat

Cím: 2112 Veresegyház, Szadai út 11.

T: +36 70 509 9170

E: info@centroitaliano.hu

Bővebben

Írta Olasz Nyelviskola Veresegyház kedd augusztus 11, 2020 napon